💜VELKOMMEN TIL KASAMIS FARVERIGE UNIVERS💜 

Historien om KASAMI

KASAMI er en online shop med det skønneste keramik fra Portugal, som bare venter på at komme hjem til dig og forkæle din bolig! Vi har eksisteret siden 2023 og holder til på Frederiksberg samt i Pandrup, hvor vi har lager.

Hos KASAMI synes vi ikke, at man skal betale overpris for lækkert keramik, og vi tilbyder derfor smukt keramik af høj kvalitet til overkommelige priser. Alle produkter er håndplukkede og nøje udvalgte, da dit hjem fortjener det bedste!

Vi vil gerne inspirere til at udvide farvepaletten i de danske hjem ved at tilføje et strejf af solskin og varme fra syden i form af lækkert, håndmalet, portugisisk keramik 💜   

Jeg hedder Mira, og jeg er stifter af KASAMI. Idéen til KASAMI opstod, da jeg levede som digital nomade i Portugal. Jeg har altid haft en stor kærlighed til farverigt keramik og brugte derfor meget tid på at gå på opdagelse i de små, lokale keramikbutikker, hvor jeg forelskede mig i det fineste keramik - og desuden købte alt for meget af det i forhold til mægden af kuffertplads😉   

Mira med gul Costa Nova Grespresso kop og blå Casa Cubista Bold Stripe kande - About page

 Farver har altid fyldt meget hos mig - faktisk så meget, at mit første ord var 'gul', og jeg som barn altid sov med mine farvetusser om natten. Farvepassionen er ikke blevet mindre med årene, og jeg var derfor i farvehimmelen i Portugal.

Portugisisk keramik gør hverdagen mere farverig og mindre trist. KASAMI er derfor min måde at få flere farver ud i de danske hjem og inspirere dig til at skabe dit eget personlige udtryk.  

Jeg har nøje udvalgt et smukt sortiment i de flotteste farver - fra stærke pangfarver til mere afdæmpede farver, som passer fint ind i et nordisk sortiment samtidig med, at de tilføjer lidt ekstra kant til hjemmet.
 

Forkæl din bolig og gå på opdagelse i KASAMIs farverige univers! 💜

Kasami transparent logo - About page

Unikt, håndmalet keramik

Top kvalitets produkter

Rimelige priser

Sikker betaling - Mobilepay og kreditkort

Hurtig og sikker levering med GLS

14 dages fuld fortrydelsesret