Fragt og Levering

Leveringstider

Standard leveringstid 1-3 hverdage

Vi pakker dine varer så hurtigt vi kan og bestræber os på at levere til dig inden for 1-3 hverdage. Så snart vi har pakket din ordre, modtager du et track-and-trace nummer, så du kan følge din pakke under hele forsendelsen. 

Du skal dog være opmærksom på, at der kan forekomme længere leveringstid i tilfælde af forsinkelser hos leverandører og transportører samt under travle peak perioder, såsom Black Friday, jul og januarudsalg.

I tilfælde af force majeure, såsom naturkatastrofer, strejker, krig eller andre uforudsigelige omstændigheder, er KASAMI fritaget for et enhver ansvar eller forpligtelse.
 

Leveringspriser

Vi sender pakker med GLS i hele Danmark.
Ved køb over 499,95 DKK tilbyder vi gratis levering. 

For køb under 499,95 DKK, kan du se vores fragtpriser her:

GLS pakkeshop: 49,00 DKK 
Levering til arbejdsplads: 49,00 DKK
Levering til privatadresse – 62,00 DKK 

Ovenstående priser gælder for pakker op til 5 kg.
 

Aftentning hos Pakkeshop

Ved afhentning hos pakkeshop er det dit eget ansvar at afhente din ordre inden for den oplyste tidsfrist. Hvis du ikke overholder fristen, sendes pakken tilbage til KASAMIs lager. I dette tilfælde vil du blive opkrævet de omkostninger, der er forbundet med returforsendelsen (fragten). Dette gælder også i forbindelse med genforsendelse af din ordre eller ved fortrydelse af dit køb.

Vær venligst opmærksom på, at du ikke kan fortryde et køb ved at undlade at hente din pakke på det valgte afhentningssted.

Unikt, håndmalet keramik

Top kvalitets produkter

Rimelige priser

Sikker betaling - Mobilepay og kreditkort

Hurtig og sikker levering med GLS

14 dages fuld fortrydelsesret