Returpolitik

Vi ønsker, at du skal være fuldt tilfreds med dit køb, og derfor tilbyder vi en fleksibel returpolitik. 💜
 

Returnering af Varer

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere produkterne til os inden for 14 dage efter modtagelsen af dine varer. Julegaver kan returneres til og med d.15 januar 2024.
 
Du skal blot skrive en mail til os hurtigst muligt og sende den til info@kasami.dk, hvori du skriver, at du ønsker at returnere din pakke. Derefter sender vi dig en mail med instrukser herfor. Da vi gerne vil spare på papir, sender vi ikke returlabel med i pakken.

Bemærk venligst, at vi ikke returnerer fragten, og at varerne skal returneres i samme stand og emballage, som de blev modtaget i. 
 
Returvarer skal sendes til vores lager på adressen:
KASAMI Aps
Bransagervej 10
9490 Pandrup
 
Vi modtager kun varer, som sendes direkte til ovenstående adresse. Returvarer kan ikke sendes tilbage til pakkeshops. Når du ikke at afhente din pakke i pakkeshoppen inden for tidsfristen, bliver den automatisk sendt retur til os. Sker dette vil der blive modregnet et fragtgebyr på 49 kr.
Vi anbefaler, at du returnerer via vores returneringsportal, da dine varer i så fald vil være forsikret. 
 

Tilbagebetaling

Vi tilbagebetaler det fulde beløb for dit returneret køb, når vi har modtaget og behandlet de returnerede varer. Vi returnerer senest dit beløb 14 dage efter modtagelse, men vi tilstræber os selvfølgelig på at gøre det så hurtigt som muligt.

Beløbet tilbagebetales via samme betalingsmiddel, som blev benyttet ved købet. Bemærk venligst, at vi ikke refunderer fragtomkostningerne.
 

Returneringsbetingelser

Varerne skal returneres i samme stand, som de blev modtaget i. Det vil sige, at varen skal være uden brugsspor eller beskadigelser. Varerne skal derfor som minimum returneres i orginal emballage. 

Vi forbeholder os retten til at afvise returneringen, hvis varerne er blevet brugt eller beskadiget. Sørg derfor for at pakke varerne omhyggeligt ind, ligesom da du modtog dem, så de ikke beskadiges under transporten, da du selv vedhæfter for tranportskader ved returnering. Det er derfor meget vigtigt, at du sørger for, at varerne er pakket i forsvarligt emballage for at undgå beskadigelser.
  

Reklamation for Defekte eller Forkerte varer

Vi følger købelovens reklamationsregler for varekøb, hvilket vil sige, at du har 24 måneders reklamationsret. Dette gælder dog ikke for skader ved forkert brug/ håndtering af produkterne. Det anbefales derfor, at du altid sætter dig ind i brugshåndteringen af varerne.

Hvis du modtager en defekt eller forkert vare, bedes du kontakte os hurtigst muligt på info@kasami.dk og informere os om problemet. Det vil være en stor hjælp, hvis du sender et billede af den defekte eller forkerte vare, så vi kan vurdere problemet og finde den bedst mulige løsning til dig hurtigst muligt. Vi vil i sådan et tilfælde dække fragtomkostningen for returneringen og sende dig returlabel.

Vi gør os selvfølgelig umage for at fikse problemet på bedst mulig vis og finde den bedste løsning for dig.
 

Refusionstidspunkt

Vi bestræber os på at tilbagebetale det fulde beløb for dine returvarer så hurtigt som muligt, og senest 14 dage efter modtagelsen af ​​de returnerede varer.

Vær opmærksom på, at refusionstidspunktet kan variere afhængigt af din betalingsmetode og bankens behandlingstid.

Når vores lager har modtaget din returpakke og kontrolleret, at alt er i orden, refunderer vi pengene til dig på samme betalingskort, som du anvendte ved købet.

Bemærk dog, at der kan gå op til 2-3 hverdage fra vi har modtaget din returpakke til, at dine penge bliver refunderet. Herfra kan det tage op til 1-3 bankdage, før du kan se refunderingen på dit kontoudtog.

Vi forsøger altid at refundere dit køb så hurtigt som muligt.
 

Fortrydelsesret

Husk at du altid har en fortrydelsesret på 14 dage efter modtagelsen af dine varer. Hvis du beslutter dig for at annullere dit køb, bedes du kontakte os hurtigst muligt på info@kasami.dk. Vi sender derefter en e-mail med instrukser om, hvordan du kan printe din returlabel hos GLS.

Når vi har modtaget og behandlet dine returnerede varer, refunderer vi det fulde beløb til dig. Dog skal varerne være i samme stand, som da du modtog dem.

Vi håber, at vores returpolitik giver dig tryghed i dit køb. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere hjælp. 💜

Unikt, håndmalet keramik

Top kvalitets produkter

Rimelige priser

Sikker betaling - Mobilepay og kreditkort

Hurtig og sikker levering med GLS

14 dages fuld fortrydelsesret