Brandoversigt 

På denne side kan du læse mere om de skønne, portugisiske brands, som vi udbyder i vores shop. Alle brands er håndplukkede, da de hver især er noget helt særligt, og gør hverdagen lidt sjovere! 💜
 

Bordallo Pinheiro

Med Bordallo Pinheiro bliver det ikke mere portugisisk! 

Manden bag firmaet var kunsteren Bordallo Pinheiro, som var banebrydene inden for den portugisiske kunst- og kulturscene i det 19. og 20. århundrede med sine finurlige og humoristiske kerikature af dyr, frugter og grøntsager.   

 Bordallo Pinheiros keramik betragtes stadig som noget af det fineste keramik og kunst i Portugal den dag i dag - og med god grund! Man kan ikke lade være med at smile, når man kigger på deres produkter. Hvert stykke er et kunstværk i sig selv - fyldt med personlighed, farver og charme! 

Inspireret af den portugisiske landbrugskultur er hvert enkelt stykke dekoreret med de mest fantasifulde mønstre, der leder tankerne over på grønne landskaber fyldt med blade, blomster og frugter. 

Bordallo Pinheiros keramik er ikke kun smukt, håndværket er også helt i top!   Deres produkter er fyldt med liv, farver og humor, der bringer glæde og smil til dit hjem,. Du kan ikke undgå at blive glad, når du ser på deres keramik!

 
Bordallo Pinheiro Couve collection table setting - Brandoversigtsside
 

 Costa Nova

Costa Nova er inspireret af den smukke, portugisiske fiskerby af samme navn, som er kendt for sine farverige huse og skønne strande. Hvert stykke er designet til at bringe et strejf af den livlige og charmerende by ind i dit hjem. 

De farverige designs, som er kendetegnende for Costa Nova keramik, er en af ​​firmaets helt store styrker! Keramikken tilføjer sydlandsk kystcharme til dit hjem, og vil lyse din hverdag op. 

Med en passion for at bringe liv og farver til folks hjem, har Costa Nova skabt et bredt sortiment af skønne produkter, som alle er designet med et unikt touch, der adskiller dem fra det almindelige. Hvert stykke er håndmalet og lavet af højkvalitetsmaterialer, så du kan nyde dit keramik i mange år frem. Derudover er Costa Novas keramik meget funktionelt, og kan bruges til enhver lejlighed. 

Firmaet har strenge kvalitets- og holdbarhedsstandarder. Deres brændingssystem sparer energi og reducerer udledning i atmosfæren. Dertil sendes 99% af deres spild til genbrug.   

 Giv dit hjem et farverigt boost med Costa Novas keramik. Lad de livlige designs bringe en solrig sommerstemning ind i dit hjem!

SE VORES UDVALG AF COSTA NOVA PRODUKTER

Casa Cubista Grespresso krus 11 farver på silkebånd lilla baggrund - Krus kategoribillede 

Casa Cubista

Savner du mere varme i dit hjem? Så lad dig forføre af Casa Cubistas keramik, der stråler af sol og sommer. Firmaet er grundlagt i Algarve og tager sin inspiration fra cubismen, som er kendt for deres farverige og abstrakte designs.

Casa Cubista er anerkendt for deres moderne teracottakeramik. Alle produkter er håndlavede og håndmalede, hvilket tilfører et unikt touch til hvert produkt. Keramikstykkerne er designet til at få dit hjem til at føles som en sommerfest hver dag!

Med Casa Cubistas høje krav til design, materialer og kvalitet, kan du være sikker på, at keramikken kan holde i mange år.  Firmaet samarbejder med nogle af de mest talentfulde designere inden for den portugisiske keramikindustri, så du trygt kan stole på, at der er kælet for detaljerne.

 Forkæl dig selv med Casa Cubistas farverige keramik og bring sol og sommer ind i dit hjem. Det vil få hver dag til at føles som en varm sommerdag - selv på de triste vinterdage!   

SE VORES UDVALG AF CASA CUBISTA PRODUKTER

Casa Cubista gule, grønne og blå ray og dash skåle - Casa Cubista brandoversigtsside 

Casa Alegre

Casa Alegre er en del af Vista Alegre, som er et af de ældste og mest anerkendte keramikfirmaer i Portugal. 

Er du på udkig efter et brand, som kan bringe lidt ekstra farve og kant til dit hjem, men også kan blende fint ind i dit nordiske sortiment? Så er Casa Alegre et oplagt valg! Her er æstetik, funktionalitet og kvalitet i højsædet. Deres keramik er kendt for dets kreative, organiske former, fine glacering og flotte farver, som tilføjer liv og hygge i hverdagen.      

 Casa Alegres produkter er både smukke, anvendelige og holdbare. Med deres keramiske ekspertise anvender de kun materialer af høj kvalitet, som sikrer langvarig holdbarhed og flot design.

Inspireret af Portugals livlige og glade livsstil bidrager Casa Alegres keramik med sydeuropæisk charme til din borddækning.

Gør dit hjem endnu mere indbydende med noget æstetisk kant fra Casa Alegre!  

SE VORES UDVALG AF CASA ALEGRE PRODUKTER

Casa Slegre Rustic Blend kollektion hvid og turkis - Casa Alegre brandoversigtsside 

Terrafina

Terrafina er inspireret af den smukke natur ved Portugals countryside. Deres enkle, jordnære design er både elegant og underspillet på samme tid - og vil være et smukt supplement til ethvert hjem! 

Farvespillet mestrer Terrafina til perfektion, og det er svært ikke at tænke på sommer, når man ser på deres skønne produkter. 

Firmaet sætter høje krav til deres kvalitetsstandarder, så du kan være sikker på, at dit keramik fra Terrafina er yderst holdbart.

Terrafinas produkter er skabt som en hyldest til naturen og med det farverige og livlige design, bringer de en sommerlig stemning til bordet.

 Udover at være smukke er alle produkter designet til at være funktionelle. Så hvis du er på udkig efter smukt, anvendeligt keramik med et farverigt strejf af portugisisk charme, så skal du have fingrene i Terrafines fine produkter!  

Bring flotte farver ind i dit hjem med Terrafina - det vil helt sikkert gøre det nemt at starte dagen med et smil!  

SE VORES UDVALG AF TERRAFINA PRODUKTER 

Terrafina grøn Amazonia kollektion - Terrafina brandoversigtsside  

The Mill Ceramics

Handmade is better - det er The Mill Ceramics motto, hvilket også ses på deres smukke produkter! 

The Mill Ceramics blev oprindeligt skabt som service til ejernes egen café "The Mill" i hjertet af Lissabon. Men da kunderne var så begejsret for deres spændende keramik, vidste de, at de havde skabt noget helt særligt.     

Det var netop også i denne charmerende café, at jeg spottede The Mill Ceramics - og det var kærlighed ved første blik!

Inspireret af Atlanterhavet ved Portugals kyst er keramikken malet i de flotteste, blå farver; Sea blue og Sky blue. Inspirationen fra vandet kommer også strærkt til udtryk i kollektionerne; Splash, Speckle og Pool. 

The Mill Ceramics er skabt med en mission om at få dig til at tænke på Portugal, hver gang du bruger deres keramik, og ejerne forstår hvor vigtigt det er at anvende keramik til at skille sig ud - og dette lever de fuldt op til! Hvert enkelt stykke er håndlavet og håndmalet, så hvert produkt er unikt, og da keramikken er lavet til restaurantbrug, er det særdeles holdbart.

 Det er en sand fornøjelse at besøge The Mill Café, som er en lille oase i Lissabon med en afslappet atmosfære, lækker mad og ikke mindst det flotteste keramik! 

Så gå på opdagelse i The Mill Ceramics sortiment og køb et lille stykke af Portugal til dit hjem - det vil du ikke fortryde! 

SE VORES UDVALG AF THE MILL CERAMICS PRODUKTER

The Mill Ceramics blå, turkis Pool og Speckle tallerkener, skål brunch setting - The Mill Ceramics brandoversigtsside

Unikt, håndmalet keramik

Top kvalitets produkter

Rimelige priser

Sikker betaling - Mobilepay og kreditkort

Hurtig og sikker levering med GLS

14 dages fuld fortrydelsesret