💜Costa Nova💜

Costa Nova er inspireret af den smukke, portugisiske fiskerby af samme navn, som er kendt for sine farverige huse og skønne strande. Hvert stykke er designet til at bringe et strejf af den livlige og charmerende by ind i dit hjem.

De farverige designs, som er kendetegnende for Costa Nova keramik, er en af ​​firmaets helt store styrker! Keramikken tilføjer sydlandsk kystcharme til dit hjem, og vil lyse din hverdag op. 

Med en passion for at bringe liv og farver til folks hjem, har Costa Nova skabt et bredt sortiment af skønne produkter, som alle er designet med et unikt touch, der adskiller dem fra det almindelige. Hvert stykke er håndmalet og lavet af højkvalitetsmaterialer, så du kan nyde dit keramik i mange år frem. Derudover er Costa Novas keramik meget funktionelt, og kan bruges til enhver lejlighed. 

Firmaet har strenge kvalitets- og holdbarhedsstandarder. Deres brændingssystem sparer energi og reducerer udledning i atmosfæren. Dertil sendes 99% af deres spild til genbrug.   

 Giv dit hjem et farverigt boost med Costa Novas keramik. Lad de livlige designs bringe en solrig sommerstemning ind i dit hjem!

SE VORES UDVALG AF COSTA NOVA PRODUKTER

Costa Nova Grespresso krus i flere farver - Brandoversigtsside

 

Unikt, håndmalet keramik

Top kvalitets produkter

Rimelige priser

Sikker betaling - Mobilepay og kreditkort

Hurtig og sikker levering med GLS

14 dages fuld fortrydelsesret