💜The Mill Ceramics💜

Handmade is better - det er The Mill Ceramics motto, hvilket også ses på deres smukke produkter! 

The Mill Ceramics blev oprindeligt skabt som service til ejernes egen café "The Mill" i hjertet af Lissabon. Men da kunderne var så begejsret for deres spændende keramik, vidste de, at de havde skabt noget helt særligt. Og det var netop også i denne charmerende café, at jeg spottede The Mill Ceramics - og det var kærlighed ved første blik!

Inspireret af Atlanterhavet ved Portugals kyst er keramikken malet i de flotteste, blå farver; Sea blue og Sky blue. Inspirationen fra vandet kommer også strærkt til udtryk i kollektionerne; Splash, Speckle og Pool. 

The Mill Ceramics er skabt med en mission om at få dig til at tænke på Portugal, hver gang du bruger deres keramik, og ejerne forstår hvor vigtigt det er at anvende keramik til at skille sig ud - og dette lever de fuldt op til! Hvert enkelt stykke er håndlavet og håndmalet, så hvert produkt er unikt, og da keramikken er lavet til restaurantbrug, er det særdeles holdbart.

Det er en sand fornøjelse at besøge The Mill Café, som er en lille oase i Lissabon med en afslappet atmosfære, lækker mad og ikke mindst det flotteste keramik!

Så gå på opdagelse i The Mill Ceramics sortiment og køb et lille stykke af Portugal til dit hjem - det vil du ikke fortryde! 

SE VORES UDVALG AF THE MILL CERAMICS PRODUKTER

The Mill Ceramics blå, turkis Pool og Speckle tallerkener, skål brunch setting - The Mill Ceramics brandoversigtsside

Unikt, håndmalet keramik

Top kvalitets produkter

Rimelige priser

Sikker betaling - Mobilepay og kreditkort

Hurtig og sikker levering med GLS

14 dages fuld fortrydelsesret